Melody en Mitchel

Als ik 's ochtends uit het raam kijk belooft het een prachtige dag te worden. Gelukkig maar, want het is de huwelijksdag van Melody en Mitchel. Al vroeg arriveer ik in het Brabantse Made bij de bruid. Gezelligheid alom en uiteraard ontbreken de worstenbroodjes niet. Nadat Mitchel de bruid heeft opgehaald vertrekken we naar een fraaie locatie, een oude fabriek. Hier maken we op een ontspannen manier een fotoreportage.


Hierna vertrekken we naar een plek waar Melody en Mitchel ooit hun eerste afspraakje hadden. Daar wordt meteen even hun oogappel, de hond Shelby, uitgelaten.

De plechtigheid vindt plaats in het witte trouwkerkje in Terheijden. Een hele sfeervolle trouwlocatie zoals op de overzichtsfoto te zien is. Hierna worden buiten de witte duiven en de ballonnen losgelaten om gezamelijk te vertrekken naar de Korenbeurs in Made.

De taart wordt door het bruidspaar zelf naar binnen gereden en is er tijd om gezellig te kletsen en borrelen voordat het diner gaat beginnen.


De avond wordt afgesloten met een groot feest in de Korenbeurs. Een topdag met een geweldig bruidspaar en een hele gezellige familie en gasten.
Wil je meer foto's zien van de huwelijksdag van Melody en Mitchel? Bekijk mijn portfolio op reneschotanus.nl

Geen opmerkingen:

Een reactie posten