Linda en Kees

Op een van de warmste dagen van het jaar trouwen Linda en Kees. We starten vanuit hun woning in Breda en rijden naar een houtzagerij. Het bruidspaar heeft zelf die locatie gevonden en willen daar graag een shoot doen.

Hierna volgt een spectaculair onderdeel van de dag. Zowel de bruid als de bruidegom in een grote opblaasbal gehuld rollen het Markkanaal in. Enige haast is geboden want vanwege de hitte hebben we 4 minuten om te fotograferen. Tevens gaan de plastic ballen dan beslaan door het ademen. Ik schiet de foto's vanaf een klein motorbootje om snel te kunnen manouvreren. Het resultaat mag er zijn.


 Even afkoelen en bijkomen om vervolgens te vertrekken naar het fraaie Landgoed Ulvenhart te Ulvenhout waar de huwelijksvoltrekking (buiten) zal plaatsvinden. Een hele relaxte en sfeervolle omgeving zoals op de foto's te zien is.


 Na de ceremonie is er een borrel en staat er een authentieke ijscokar klaar voor de gasten. De familie geeft nog een mooie show weg aan de hand van oude foto's en hierna maken we enkele groepsfoto's.


 Intussen is de BBQ al aangestoken. Na het heerlijke eten druppelen de avondgasten binnen en kan het feest beginnen op Landgoed Ulvenhart. Tot in de late uurtjes...


Wil je meer foto's zien van Linda en Kees? Bekijk mijn portfolio op reneschotanus.nl


Geen opmerkingen:

Een reactie posten