Nikita en Sjoerd

Al vroeg in de ochtend vertrok ik naar Fijnaart. Eerst naar Sjoerd, de bruidegom, om daar de ochtendrituelen vast te leggen en vervolgens naar Nikita om hetzelfde te doen. In de meeste gevallen leg je deze gebeurtenissen alleen bij de bruid vast maar nu waren ze slechts enkele straten van elkaar verwijderd.Na het "aanbellen" bij de bruid vertrokken we naar het prachtige Mauritshuis in Willemstad. Hier vind de ceremonie plaats op een ontspannen manier.

In de tuin maken we enkele groepsportretten waarna ik met het bruidspaar op pad ga voor de fotoshoot. We hebben ontzettend gelachen mede omdat er een stevige wind waaide. Daardoor was er meteen een gelegenheid om mooie spontane foto's te maken.
Om 14.00 uur vond de kerkelijke inzegening plaats in Fijnaart. Daarbij aanwezig waren alle kinderen uit de klas waarvan Nikita onderwijzeres is.


Hierna was er koffie, taart en een borrel. De kinderen brachten op een originele manier een ode aan het kersverse bruidspaar. Voor mij zat hierna deze huwelijksdag erop maar Nikita en Sjoerd hebben nog volop genoten van het diner en een knallende feestavond.


En wat waren ze blij met het fraai uitgevoerde luxe album. In een hele hippe blauwe kleur!

Wil je meer foto's zien van de huwelijksdag van Nikita en Sjoerd? Bekijk mijn portfolio op reneschotanus.nl

Geen opmerkingen:

Een reactie posten